(+359 56) 84 20 47; (+359 56) 84 44 96; info@freezonebourgas.com

Дейности
dotsVerticalСкладиране и съхранение на стоки - Свободна безмитна зона - Бургас разполага с модерни закрити складови площи от 400, 700 и 2400 кв.м с цялостна инфраструктура - електричество, водоснабдяване и канализация, комуникации. Целогодишно се поддържа отностително постоянна температура. Разполагаме и с открити складови площи, подходящи за насипни товари, контейнери, моторни превозни средства и др. Офис сградата и помещенията са перфектно оборудвани за дейностите на клиентите ни.
 

Товаро-разтоварни дейности - Фирмата разполага с разнообразна товароподемна техника, позволяваща обработката на почти всички видове товари. Като допълнителни услуги, съпътстващи тази дейност, предлагаме и депалетизация и деконтейнеризация, покриване и др.
 

Транспорт - Складовия терминал на Свободната зона предлага възможности за организиране на интермодален транспорт. Пристанище Бургас се намира на по-малко от 5км и е свързано със зоната чрез жп-коловози и шосе. Летище Бургас е на 15км. Свободна зона Бургас разполага с директен достъп до магистрала Тракия и националните и международни шосейни и жп-връзки.
 

Митническо агентиране - Свободна зона Бургас е лицензиран митнически агент от Агенция "Митници" при Министерството на Финансите. Складовото обслужване се извършва с информация за отчетност, съобразно с действащия Митнически Кодекс на ЕС и Българското законодателство. В логистичен терминал "Свободна Зона Бургас" действа обособено митническо бюро на Митница Бургас. Извършва се пълно административно, митническо и спедиторско обслужване на клиентите.
 

Обработка на стоки
 -
сортиране
 - опаковане
 - маркиране  
                     - сглобяване

 

Застраховки и финансови операции
 - общи застраховки и застраховки на товара
 - банкови гаранции
 - търговско представителство
                     - посредничество
Галерия
Презентация на компанията

Свободна безмитна зона - Бургас АД
056/ 84 20 47, 056/ 84 44 96
e-mail: info@freezonebourgas.com   
           
056/ 88 10 47 - отдел Счетоводство
056/ 88 10 49 - отдел Оперативен